Detenció de tres persones en el marc d’una operació relacionada amb la clonació i falsificació de targetes de crèdit

targetesLa Policia del Principat d’Andorra ha detingut a tres persones que actuaven en connivència amb una banda organitzada, que ha estat desmantellada a l’estat espanyol per la Policia Nacional, dedicada a la clonació i falsificació de targetes de crèdit.

La investigació que es va iniciar al Principat durant el mes d’octubre de l’any passat, ha permès identificar i detenir els gerents de dos negocis de la capital, així com una tercera persona que va col·laborar amb aquests.

L’organització criminal assentada a Espanya, va captar els gerents dels dos comerços andorrans, de manera a poder operar a través dels seus aparells de cobrament electrònic coneguts com TPV (Terminal punt de venda) amb targetes de crèdit falsificades, simulant transaccions comercials lícites.

L’import defraudat ascendeix a la quantitat global de 109.850 euros, dels quals 49.750 euros com a frau aconseguit i 60.100 euros com a frau intentat.

Els diners, un cop ingressats als comptes del comerç, eren reintegrats en efectiu i repartits entre els comerciants andorrans i els membres de l’organització criminal forana.

S’han practicat diferents perquisicions i registres, intervenint diverses targetes de crèdit falsificades i documentació falsa.

TOTES LES NOTÍCIES