Et revelem les claus dels tractaments de pestanyes més reclamats del món beauty

En els últims temps, hem viscut un apogeu dels tractaments de pestanyes. Lluir una mirada increïble sense esforç tots els dies i sense aplicar màscara és fàcil gràcies al gran ventall de propostes professionals per a aquesta zona que ofereixen els centres de bellesa. Però… quin és el més adequat per a tu? Et comentem els tractaments de pestanyes.

Tint de pestanyes, si són clares o fines

Aquest tractament aconsegueix que les pestanyes estiguin plenes de color i llueixin denses i voluminoses durant temps, gràcies a aquesta màscara de pestanyes d’acabat semipermanent. Com expliquen els professionals de Slow Life House, primer es desmaquillen els ulls, s’aplica una crema protectora en les parpelles, després el tint i es realitza una segona neteja. Amb un bon manteniment el tint de pestanyes té una durada de dos mesos. Es recomana evitar els desmaquillants amb olis i les màscares waterproof.

Propostes: En Slow Life House: 15€ / Mírame Lashes and Brows: 50€

Permanent de pestanyes

Obrir la mirada és el principal objectiu del tractament de permanent de pestanyes, que accentua el rínxol natural, sense l’eina especialment dissenyada per a això i sense màscara. Els professionals seleccionen el rulo més adequat a la longitud de les pestanyes de les usuàries, es peguen i es deixa actuar durant una hora. El que no has de fer és emprar màscara en les primeres 12 hores després del tractament, i els resultats es mantenen durant 30 dies.

Propostes: En Slow Life House: 40€ / Mírame Lashes and Brows: 50€

Long Lash, pestanyes infinites

Aixecar les pestanyes des de l’arrel, proporcionant una curvatura i un volum extra. El resultat de Long Lash és molt natural i dura entre quatre i vuit setmanes. Com comenten els professionals de Slow Life House, la primera fase és netejar les pestanyes, fixar-les a un coixinet de silicona i aplicar un gel per a allargar-les i un altre per donar volum. Aquest tractament es pot combinar amb el tint de pestanyes si aquestes són molt clares. Durant les primeres 12 hores de tractament, no aplicar màscara.

Propostes: Slow Life House: 50€

3D Lash: pestanyes espectaculars

Aquesta tècnica russa, indolora i hipoal·lergògena, consisteix en la implantació ‘pèl a pèl’ de filaments de seda de la mateixa mesura, curvatura i gruix de les pestanyes naturals. Si en les extensions de pestanyes es disposa pèl artificial sobre el natural, amb el 3D Lash no col·loquen 2 o 3 pèls, lleugers i prims, per a no carregar ni danyar la pestanya natural. Aquest procediment té una durada de 90 – 120 minuts.

Això sí, el tractament requereix una sèrie de cures extres:

– No mullar-les durant el primer dia, ni exposar-les a humitat durant els dos dies posteriors al tractament (48h).
– Raspallar-les.
– No emprar cosmètics (com desmaquillants o productes per al contorn) amb olis o greixos.
– No utilitzar màscara de pestanyes.
– Rentar amb aigua tèbia, sense fregar, les pestanyes, diàriament.

Propostes: Slow Life House: 100€ / Mírame Lashes and Brows: 170€

Extensió de pestanyes

En Mírame Lashes and Brows aposten pels tractaments d’extensions de pestanyes perquè, com assenyala Claudia Romero, copropietària de l’empresa, “són la millor opció per a lluir una mirada espectacular: les extensions ofereixen més possibilitats quant a longitud, curvatura i resultat que amb els altres tractaments”. Amb una tècnica especial i un adhesiu específic i waterproof, les extensions de pestanyes de cabells sintètics o naturals de Mírame Lashes and Brows es presenta en tres modalitats: Mink, Mink Light i Princess. Es col·loquen entre 1 i 2 mm per davant de l’arrel, així s’eviten al·lèrgies.

Propostes: Mírame Lashes and Brows: MINK (80€), MINK LIGHT (95€) i PRINCESS (150€). El manteniment de cada sistema té un cost de la meitat del primer tractament.

Per a mantenir les extensions de pestanyes, la marca RevitaLash presenta el netejador suau i sense residus, Micellar Water Lash Wash. La fórmula elimina d’oli, el maquillatge i la brutícia sense ressecar la pell, deixant les parpelles netes, hidratades i calmades, les pestanyes i les celles. El seu preu: 29€/100ml