En els últims temps, hem viscut un apogeu dels tractaments de pestanyes. Lluir una mirada increïble sense esforç tots els dies i sense aplicar màscara és fàcil gràcies al gran ventall de propostes professionals per a aquesta zona que ofereixen els centres de bellesa. Però… quin és el més adequat per a tu? Et comentem els tractaments de pestanyes.

Tint de pestanyes, si són clares o fines

Aquest tractament aconsegueix que les pestanyes estiguin plenes de color i llueixin denses i voluminoses durant temps, gràcies a aquesta màscara de pestanyes d’acabat semipermanent. Com expliquen els professionals de Slow Life House, primer es desmaquillen els ulls, s’aplica una crema protectora en les parpelles, després el tint i es realitza una segona neteja. Amb un bon manteniment el tint de pestanyes té una durada de dos mesos. Es recomana evitar els desmaquillants amb olis i les màscares waterproof.

Propostes: En Slow Life House: 15€ / Mírame Lashes and Brows: 50€

Permanent de pestanyes

Obrir la mirada és el principal objectiu del tractament de permanent de pestanyes, que accentua el rínxol natural, sense l’eina especialment dissenyada per a això i sense màscara. Els professionals seleccionen el rulo més adequat a la longitud de les pestanyes de les usuàries, es peguen i es deixa actuar durant una hora. El que no has de fer és emprar màscara en les primeres 12 hores després del tractament, i els resultats es mantenen durant 30 dies.

Propostes: En Slow Life House: 40€ / Mírame Lashes and Brows: 50€

Long Lash, pestanyes infinites

Aixecar les pestanyes des de l’arrel, proporcionant una curvatura i un volum extra. El resultat de Long Lash és molt natural i dura entre quatre i vuit setmanes. Com comenten els professionals de Slow Life House, la primera fase és netejar les pestanyes, fixar-les a un coixinet de silicona i aplicar un gel per a allargar-les i un altre per donar volum. Aquest tractament es pot combinar amb el tint de pestanyes si aquestes són molt clares. Durant les primeres 12 hores de tractament, no aplicar màscara.

Propostes: Slow Life House: 50€

3D Lash: pestanyes espectaculars

Aquesta tècnica russa, indolora i hipoal·lergògena, consisteix en la implantació ‘pèl a pèl’ de filaments de seda de la mateixa mesura, curvatura i gruix de les pestanyes naturals. Si en les extensions de pestanyes es disposa pèl artificial sobre el natural, amb el 3D Lash no col·loquen 2 o 3 pèls, lleugers i prims, per a no carregar ni danyar la pestanya natural. Aquest procediment té una durada de 90 – 120 minuts.

Això sí, el tractament requereix una sèrie de cures extres:

– No mullar-les durant el primer dia, ni exposar-les a humitat durant els dos dies posteriors al tractament (48h).
– Raspallar-les.
– No emprar cosmètics (com desmaquillants o productes per al contorn) amb olis o greixos.
– No utilitzar màscara de pestanyes.
– Rentar amb aigua tèbia, sense fregar, les pestanyes, diàriament.

Propostes: Slow Life House: 100€ / Mírame Lashes and Brows: 170€

Extensió de pestanyes

En Mírame Lashes and Brows aposten pels tractaments d’extensions de pestanyes perquè, com assenyala Claudia Romero, copropietària de l’empresa, “són la millor opció per a lluir una mirada espectacular: les extensions ofereixen més possibilitats quant a longitud, curvatura i resultat que amb els altres tractaments”. Amb una tècnica especial i un adhesiu específic i waterproof, les extensions de pestanyes de cabells sintètics o naturals de Mírame Lashes and Brows es presenta en tres modalitats: Mink, Mink Light i Princess. Es col·loquen entre 1 i 2 mm per davant de l’arrel, així s’eviten al·lèrgies.

Propostes: Mírame Lashes and Brows: MINK (80€), MINK LIGHT (95€) i PRINCESS (150€). El manteniment de cada sistema té un cost de la meitat del primer tractament.

Per a mantenir les extensions de pestanyes, la marca RevitaLash presenta el netejador suau i sense residus, Micellar Water Lash Wash. La fórmula elimina d’oli, el maquillatge i la brutícia sense ressecar la pell, deixant les parpelles netes, hidratades i calmades, les pestanyes i les celles. El seu preu: 29€/100ml

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada