Et desvetllem un secret de maquillatge de Rihanna: utilitza il·luminador a les orelles

Pensem que ja coneixem tots els trucs i secrets de maquillatge que es poden haver inventat, però sempre n’hi ha un de nou! Recentment, a Bellesa activa vam rebre una informació que ens va sorprendre: Riahanna utilitza il·luminador a les seves orelles. Així ho han revelat els maquilladors oficials de Fenty Beauty, la signatura de maquillatge de la cantant.

Si li donem un parell de voltes, no ens ha d’estranyar, les arracades amb perles sempre han estat especialment afavoridores. La seva lluminositat s’estenia a la cara, fent-nos tenir un aspecte resplendent…

Vegem els motius que porten a Riahnna a maquillar les seves orelles amb il·luminador. Ens ho explica la maquilladora professional, Cristina Lobato.

5 raons per il·luminar les orelles

  1. El maquillatge que apliquem a la cara es pot estendre cap a les orelles per aconseguir un Make Up complet i molt afavoridor. Recorda que si no estenem bé la base cap a les orelles podem caure en el temut efecte màscara, ha de quedar tot ben integrat. El mateix passa amb l’il·luminador.
  2. Il·luminar les orelles és la tècnica perfecta per a l’estiu, sobretot, si lluïm un recollit.
  3. Potencia el bronzejat i ressalta el color de les maxi arrecades, tan de moda aquesta temporada.
  4. Aplicar il·luminador a les orelles és una bona forma de donar més llum al teu Make Up sense semblar una bombeta, és un toc molt subtil i sensual.
  5. Maquilla amb il·luminador les zones més prominents de les orelles com són el lòbul, la part alta (hèlix) o el glop.