Estudiants universitaris o de formació professional tenen ocasió de complementar els estudis amb una experiència laboral a Andorra Telecom. Un total de setze joves treballaran aquest estiu a l’operadora de telecomunicacions durant els mesos de juliol i agost.

Els estudiants han estat seleccionats d’acord amb la formació que cursen i assumiran tasques en àrees irectamentrelacionadesambelseucurrículumacadèmiccompodenserCanalsDigitals,Aplicacions, Compres, Analítica de Negoci, Seguretat, Innovació ,Gestió d’Edificis o Operacions.

Tretze dels estudiants s’han incorporat aquest mateix dilluns a la seva tasca.

La política de contractació d’eventuals a l’estiu es valorada de manera molt positiva pel departament de Persones i Cultura de la companyia. “És una oportunitat per donar a conèixer les possibilitats laborals que Andorra Telecom ofereix, i que van molts més enllà delcamp estrictament tècnic, oferir-los una experiència professional complementària amb els seus estudis i, alhora, ens permet detectar talent en vistes a incorporar-lo en un futur”, ha apuntat el director de l’àrea, Chistian Fernàndez.