car-wahsLa companyia Estripagecs Teatre us comunica que el proper 19, 20 i 21 de setembre de 2104 a les 21.30 hores estrenarà un nou projecte, una adaptació de “Car Wash” una comèdia actual de Marc Rosich, sota la direcció d’Hèctor Mas.

El repartiment esta format per Horaci Botella, Teresa Caminal, Isabel Espinosa, Ana del Rio, Jonathan Jiménez i Olalla Losada.

Les representacions es duran a terme els dies 19, 20 i 21 de setembre de 2014 i la ubicació de les mateixes serà al rentador de cotxes El Dofí, una aposta innovadora i diferent que proposa la companyia i que té molt a veure amb l’obra.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros a les Oficines de Turisme del Consell Comarcal, de l’Espai Ermengol i una hora abans a l’entrada del rentador el Dofí.

“Car Wash” (Tren de rentat), té com a escenari una benzinera amb autorentat, únic nucli de vida en un barri deshabitat i a mig construir, producte inequívoc de la crisi immobiliària. La protagonista és una antiga representant sindical dels treballadors de SEAT que ha estat recentment acomiadada en un dels últims expedients de regulació de treball. La jove intenta recompondre la seva vida amb la seva millor amiga, assajant ambdues el paper d’emprenedores al capdavant d’un túnel de rentat. El negoci promet ser pròsper: en aquell barri devastat sembla que els únics habitants possibles siguin cotxes i els seus carrers buits són un reclam perfecte per a una nodrida fauna de joves tunners que volen posar a prova els motors trucats dels seus bòlids”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada