Estrenes per als més petits

estrenesEs nota que estem a les portes de Nadal i més en veure les novetats cinematogràfiques que ens porta la cartellera. Dos films per tenir els més petits i no tan petits entretinguts aquests dies festius.

“Lluvia de albóndigas 2”

Dir.: Kris Pearn Cody Cameron

“Lluvia de albóndigas 2” comença exactament on va acabar la primer part. El geni inventor Flint Lockwoods acaba sent reconegut pel seu ídol Chester V, que el convida a unir-se a la seva empresa, on els inventors més brillants del món creen noves tecnologies per al benestar de la humanitat.

El somni de Flint canvia quan descobreix que la màquina que va inventar, destinada a convertir l´aigua en aliments, ha passat a crear híbrids d’animals menjar. Per salvar la humanitat, Chestar envia Flint i els seus col·legues a una perillosa missió que els portarà a enfrontar-se a diferents animals totalment extravagants.

“Futbolín”

Dir.: Juan José Campanella

Amadeo és un noi tímid i virtuós que haurà d’enfrontar-se al més temible rival sobre un camp de futbol: el Crack. Per això, comptarà amb la inestimable ajuda d´uns jugadors de futbolín liderats per Wing, un carismàtic extrem dret. Les aventures d’Amadeo i els jugadors tindran com a teló de fons no només el futbol, sinó també l´amor, l´amistat i la passió.