Estrena masculina amb Verdú fregant el podi

L’equip masculí es va estrenar ahir dissabte al vespre (hora andorrana) a El Colorado (Xile) amb un gegant de la Copa de Sudamèrica (SAC) i amb Joan Verdú fregant les posicions de podi. L’andorrà ha estat quart.

Verdú ha finalitzat en la quarta posició a només 0.04 de la tercera posició de l’eslovè Miha Hrobat. L’andorrà ha fet un temps de 1.47.96, a 1.85 del vencedor, que ha estat el noruec Rasmus Windingstad, amb 1.46.11. En la 14a posició ha acabat Àxel Esteve, a 3.36 del vencedor, mentre que Xavi Salvadores ha estat 27è a 4.24; Josh Alayrach 29è a 5.98; Matias Vargas 34è a 8.07; i Àlex Rius 43è a 10.20.

Max Tissot, entrenador: “Els nois no han trobat el ritme correcte a la primera mànega. Han estat massa lluny del nivell que tenen als entrenaments. A la segona mànega hem vist una reacció en alguns però igualment sense esquiar al nivell que saben. Sense esquiar massa bé tampoc no estem tan lluny i millorant una mica Joan ha estat molt a prop dels millors a la segona mànega”.

 

Moreno i Hinterreitner milloren punts en gegant en l’estrena

L’equip femení es va estrenar ahir dissabte al vespre (hora andorrana) a El Colorado (Xile) amb un gegant de la Copa de Sudamèrica (SAC). Les tres representants andorranes, Cande Moreno, Carmina Pallàs i Sissi Hinterreitner han finalitzat en el top 10 del gegant.

Moreno ha estat la millor amb la 6ª posició amb un temps de 1.54.79, a 1.97 de la guanyadora, la italiana Anna Hofer. Per la seva part, Pallàs ha finalitzat 7ª i molt a prop de Moreno, a 1.99 de la italiana, mentre que Hinterreitner ha estat 8ª a 2.46.

Simon Bastelica, entrenador: “Una carrera bastant bona de les noies. Cande i Carmina fan 29 punts FIS i Sissi 33. Millor nota per a Cande i Sissi. Tot i que no hem fet molt de gegant les noies s’han posat en mode carrera i han fet més del que esperàvem”.

La setmana vinent, l’equip femení començarà amb la velocitat, amb l’objectiu de “sumar quilòmetres i experiència”, segons Bastelica.

FAE

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.