Estrena del tercer concert familiar del projecte educatiu 2014

concert-familiarEl tercer concert familiar del projecte pedagògic 2014, titulat Un bosc d’emocions, tindrà lloc el dissabte 20 de setembre.

El mes de març passat es va iniciar el projecte educatiu amb els contes del violí i del violoncel; al maig es va presentar l’espectacle La capsa de les llavors, i ara és el torn d’Un bosc d’emocions, de producció pròpia, creat per Irina Robles i Alexandre Arajol i recomanat per als infants entre tres i sis anys. Aquesta actuació té l’objectiu de fer descobrir les emocions, entendre el foment de les arts com un acte en família per apropar els nens als sons musicals i als moviments teatrals, i gaudir de l’espectacle al costat dels artistes.

Un bosc d’emocions és un espectacle familiar de música i teatre pensat per als més menuts. Acompanyats de la caputxeta vermella i el llop violinista, pares i fills faran una excursió per les diferents emocions per tal d’identificar-les i entendre la importància d’explicar com ens sentim perquè els altres ens puguin entendre millor. És un espectacle divertit, i sobretot interactiu, en el qual els nens participen molt activament i els pares recuperen la banda sonora de la seva infància. En aquesta primera immersió en el món de les emocions, els més petits descobriran la música i l’espai teatral com un lloc per a la imaginació i la diversió.

 El concert és gratuït i se’n faran dues sessions al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, el dissabte 20 de setembre, a les 12 h, i el diumenge 21, a la mateixa hora.