Estiu

Ja ha arribat, ja és aquí, l’estiu. Sol, energia, alegria… Tot sembla més fàcil a l’estiu, tot sembla tenir menys importància, tot sembla més fàcil de superar. Com diu el refrany “A l’estiu tota cuca viu” a excepció de l’excés de calor, l’estiu es viu amb més èmfasi. És de suposar que el bon temps ens anima a tots. Per alguna cosa serà que a l’estiu disminueix l’atur. Les persones s’animen a sortir més, a socialitzar més i fins i tot les tardes nits alguns per fer llargues passejades. El temps influeix sens dubte en el nostre estat d’ànim.

Hi ha diversos estudis sobre això. Hi ha èpoques de l’any on les persones solen tenir més tendència a la depressió, èpoques en què es solen prendre vitamines etc. Sabent que això és una realitat aprofitem l’estiu per fer i crear projectes, per il·lusionar-nos i planejar-nos. Fem-ho de forma precisa i segura. Aprofitem aquest ànim extra que ens proporciona aquesta època però no permetem que aquesta energia extra ens porti a estar massa confiats. Simplement és un bon moment per planejar, gestionar, observar i verificar els nostres plans a curt i mig termini.

A l’altra cara de la moneda per a aquells que poden gaudir de vacances durant tot l’estiu i no volen preocupar-se de res. També resulta efectiu realitzar una bona desconnexió si has estat molt atrafegat la resta de l’any. Encara que no estaria de més aprofitar com deia abans aquesta energia i potser planificar perquè la resta de l’any no sigui tan dur.

TOTES LES NOTÍCIES