Estic bloquejat

Estic bloquejat perquè no m’ho esperava… Estic bloquejat perquè me’n adono que, amb quasi bé quaranta anys, les coses semblen estar igual. Estic bloquejat perquè estic trist… Estic trist de veure con en poden arribar a ser de dolentes algunes persones…

No tinc prou lucidesa per expressar ni aquest bloqueig ni aquesta tristesa que m’envolta, perquè del meu cap només en surt ràbia i indignació. Estic bloquejat per haver vist la resurrecció d’un feixisme que em pensava inexistent, llunyà i ben enterrat.

Estic bloquejat per la decepció del moment, per les conseqüències que puguin venir… Estic bloquejat per les mentires que s’han dit i també molt decebut per les persones que se les han volgut creure.

Estic bloquejat pel silenci prolongat davant d’una evidència. Estic bloquejat pel patiment, la valentia i la serenor d’un poble pacífic, lapidat pels maltractadors de sempre.

Estic bloquejat per la seva prepotència… No puc parlar perquè m’encenc… perquè estic veien imatges d’imposició de força.

Necessito esvair la tristesa i no vull fer-ho amb paraules cruels perquè no vull cremar el meu cor. Vull menjar pau, vull beure’m un gran oceà d’esperança, vull alimentar-me només de coses nobles, deixant de costat allò que m’indigna perquè la vida és massa curta com per carregar-la de rancúnia.

Estic bloquejat per la decepció dels que em pensava es posarien al costat dels més fràgils, dels que suplicaven llibertat i democràcia, dels maltractats… Estic trist, sí, molt trist perquè me n’adono que a vegades, Déu sembla no ser-hi… però sé que hi és. Sé que un dels apòstols, en Pere,  va renegar tres vegades de Jesús, abans que cantés el gall però el fill de Déu hi era,  estava sent pres.

Ara, en aquest moment, estic bloquejat perquè encara no s’ha acabat d’eixugar la humitat de la tristesa… La pau ha de venir perquè és la resposta i el final d’un trajecte i, en nom d’ella, desitjo que “descansin en pau” els maltractadors, els prepotents, els violents i els mentiders perquè amb el seu descans etern emanarà una pau que fa molts segles no arriba…

Estic bloquejar i no puc parlar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada