Estevez se situa 13a a la general de la Copa d’Europa

Maeva Estevez en un entrenament
Maeva Estevez en un entrenament. Foto: FAE

Després de les dues curses disputades a Isola 2000, Maeva Estevez és 13a a la classificació general de la Copa d’Europa amb 40 punts.

Les dues jornades de Copa d’Europa van deixar en el caseller d’Estevez els 16 punts del primer dia i els 24 del segon. En total, sumen 40 punts que la deixen en el 13è lloc de la general provisional de la competició continental de boardercross.

Estevez va finalitzar la primera cursa, disputada el dissabte, en la 15a posició, sumant els 16 punts corresponents. El segon dia, diumenge, va ser 11a, amb 24 punts de Copa d’Europa.

La pròxima cita amb la competició continental per a la rider andorrana torna a ser a Isola 2000, on el dimecres dia 3 competeix en la prova sprint.

 

Da Cruz es queda a les portes dels quarts de final a Isola 2000

Mario Da Cruz ha disputat aquest dilluns la seva tercera cursa a Isola 2000. Després de dues jornades de descans, avui ha tornat la competició júnior al circuit de l’estació francesa. Da Cruz ha arribat fins als vuitens de final.

Da Cruz ha aconseguit superar els setzens de final contra Julius Reichle, que ha quedat fora, i Leon Ulbricht, que s’ha classificat a vuitens juntament amb l’andorrà.

En els vuitens, però, Da Cruz no ha pogut entrar entre els dos millors i ha quedat fora dels quarts de final.

TOTES LES NOTÍCIES