Esteve finalitza 33è la 6a etapa del Tour de Ski, i és 22è en la general

Irineu Esteve
Irineu Esteve. Foto: ARXIU.

El Tour de Ski canviava de seu i debutava avui Val di Fiemme (Itàlia), amb la cursa dels 15km mass start en clàssic. Irineu Esteve ha estat 33è en la cursa. Ara és 22è en la general del Tour, al qual li queden dos dies de competició a la mateixa estació.

Esteve ha arribat a meta en la 33a posició amb un crono de 43.13,7, a 1.40,0 del guanyador, que ha estat una vegada més el rus Alexander Bolshunov, amb un temps de 41.33,7. L’andorrà ha sortit a per totes, fins i tot en la part de davant amb els millors, però avui l’equip no ha encertat amb els esquís i Esteve ha anat perdent ritme en les baixades, la qual cosa l’ha anat relegant en  la classificació.

Amb tot, amb aquest resultat Esteve es manté entre els millors en la general del Tour de Ski, amb la 22a posició, a 7.41 del líder Bolshunov, que es manté al capdavant amb un temps total de 2h57.09.

Demà es disputa l’última cursa sprint, la penúltima d’aquest Tour de Ski, que es tancarà el diumenge amb els 10km mass start en lliure.

Joan Erola, entrenador, ha explicat que “avui l’Irineu ha corregut molt bé, el que passa és que hem tingut problemes amb els esquís i ha sigut una pena. Eren molt lents els esquís, i una pena perquè ha sortit molt decidit, però ja en la primera baixada, en l’estadi, ja hem vist que érem lents. Quan tens un esquí que no està al nivell de la mitja, en Copa del Món és impossible fer resultat, i això ens ha passat. Penso que, dins del que ha passat, s’ha defensat molt bé, pujant el vèiem molt fort, però aquestes coses a vegades passen, i aquesta vegada ens ha passat a nosaltres. Una pena”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES