Avui s’ha disputat a Grandvalira la segona jornada del Campionat d’Andorra de tècnica. En l’eslàlom masculí, Àxel Esteve ha estat el guanyador.

Esteve s’ha imposat gràcies a la primera mànega, en què ha marcat 49.84, sent l’únic en baixar dels 50 segons. El seu temps total després de la segona mànega, on ha fet el tercer temps, ha sigut de 1.40.21, mig segon millor que el segon classificat, Xavier Salvadores, que amb 1.40.72 s’ha quedat a +0.51. Salvadores havia fet el millor temps en la segona mànega amb 50.00. En la tercera posició del podi ha finalitzat Robert Solsona, que amb 1.41.05 s’ha quedat a 0.84 d’Esteve.

En la quarta plaça ha acabat Àlex Rius, amb 1.41.35, a 1.14, mentre que 10è ha estat Quim Rodríguez, amb 1.46.82, a 6.61 d’Àxel Esteve. No ha finalitzat la segona mànega Xavi Cornella, mentre que en la primera han quedat fora Albert Torres, Robert Ferrari, Marc Oliveras i els també andorrans Marcos Argüelles, Pol Robert i Joaquim Gali.

 

Hinterreitner, campiona d’Andorra de gegant

 

Avui s’ha disputat a Grandvalira la segona jornada del Campionat d’Andorra de tècnica. En el gegant femení, Sissi Hinterreitner s’ha proclamat campiona d’Andorra.

Hinterreitner s’ha imposat amb un temps de 2.24.02. En la primera mànega ha marcat el millor registre amb 1.13.64, i tot i que en la segona ha estat el tercer millor temps amb 1.10.38, ha aconseguit el títol de campiona d’Andorra en guanyar la cursa. Segona ha estat l’espanyola Patrícia Miquel, a 1.33, mentre que tercera, i segona andorrana, ha estat Cande Moreno, que aconseguia el millor crono en la segona mànega amb 1.10.20 però que acabava segona andorrana amb un temps total de 2.25.76, a 1.74 de Hinterreitner.

En la 6ª posició, i tercera andorrana, ha acabat Carla Mijares, amb un crono total de 2.26.77, a 2.75 de Hinterreitner. Mijares havia estat el segon millor temps en la segona mànega. No han completat la primera mànega Xènia Rodríguez i Jessica Núñez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada