Avui s’ha disputat a Grandvalira la primera jornada del Campionat d’Andorra de tècnica. En el gegant masculí, Àxel Esteve ha estat el millor andorrà.

Esteve s’ha proclamat campió d’Andorra en ser avui l’andorrà més ràpid, amb la segona posició per darrera del francès Thomas Lardon. Esteve ha guanyat la segona mànega amb 1.09.06, però el seu temps en la primera mànega, amb 1.14.15, ha estat superior al de Lardon, que amb 1.13.62 ha trencat la classificació. Així, el temps total d’Esteve ha estat 2.23.21, a només 0.05 del francès, que s’ha imposat amb 2.23.16.

En tercera posició, i segon andorrà, ha acabat Robert Solsona, amb 2.24.04, a 0.88 de Lardon, mentre que 6è i tercer andorrà ha estat Marc Oliveras, amb 2.25.19, a 2.03. En la 7ª posició ha finalitzat Xavi Salvadores, amb 2.25.25, a 2.09, mentre que 9è ha estat Matías Vargas, amb 2.25.81, a 2.65, i 10è Pol Robert, amb 2.25.98, a 2.82.

12è ha acabat Xavi Cornella, amb 2.26.42, a 3.26, mentre que Ty Acosta ha sigut 14è amb 2.26.63, a 3.47; Quim Rodríguez 19è amb 2.27.69, a 4.53; Albert Torres 20è amb 2.27.72, a 4.56; Robert Ferrari 23è amb 2.30.13, a 6.97; i el també andorrà Marcos Argüelles 37è a 21.38. No han acabat la primera mànega Àlex Rius i el també corredor d’Andorra Joaquim Gal.

Carla Mijares, campiona d’Andorra d’eslàlom

Avui s’ha disputat a Grandvalira la primera jornada del Campionat d’Andorra de tècnica. En l’eslàlom femení, Carla Mijares ha estat la campiona andorrana.

Mijares ha marcat un temps de 1.30.39 que l’ha situat en la tercera posició de la cursa, a 0.50 de la guanyadora, l’espanyola Patrícia Miquel, que s’ha imposat amb 1.29.89. Segona ha estat la també espanyola Sofia Gandarias, amb 1.30.02, a 0.19.

La segona andorrana ha estat Sissi Hinterreitner, amb un crono de 1.39.00, a 9.11 del millor temps, i en la 14ª posició. No han finalitzat la primera mànega Mireia Gutiérrez, Jessica Núñez i Xènia Rodríguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada