Esteve, 34è a la Copa del Món de Davos

Irineu Esteve en una imatge d’arxiu

Irineu Esteve ha disputat avui la Copa del Món de Davos (Suïssa), on ha assolit la 34ª posició en la cursa dels 15km patinadors.

Esteve ha finalitzat la cursa en 34ª posició, amb un temps de 35.47,2, a 1.47,9 del guanyador, que ha estat el noruec Simen Hegstad Krueger (33.59,3). Aquesta és una cursa i un circuit on Esteve, l’any passat, va finalitzar en la 64ª posició.

Joan Erola, entrenador: “Està fora dels punts, però ha corregut millor que l’any passat. Aquesta és una cursa que a ell li costa bastant i no ha fet mala cursa. Ens hem quedat a quatre segons dels punts, i crec que és una bona cursa. Aquí l’any passat va arribar el 64, i aquest any ha competit a un nivell molt més alt. Rascar punts sempre és important, però ha estat a un bon nivell. Estar a 1.47 del primer en una 15 patinadora està bé”.

 

Vila, 6ª a l’sprint FIS de Copa de França d’Arvieux

Carola Vila va disputar dissabte la prova FIS de la Copa de França en la distància sprint. La cita, a l’estació francesa d’Arvieux, va acabar amb Vila en la 6ª plaça.

 

Després d’aquesta cita, Vila descansarà fins el pròxim dijous, quan comencen les curses de Copa d’Europa (OPA) a l’estació austríaca de St. Ulrich am Pillersee.

 

Laura Orgué, entrenadora: “És una disciplina en què no està acostumada a competir. Hem aconseguit classificar-nos per a les bateries i arribar a les finals. L’hem vist molt competitiva a la semifinal, però sobretot ha sigut una bona ocasió per agafar el ritme i experiència en aquesta disciplina”.