Estatge de Carnaval d’esquí nòrdic del Naturlandia Fons

El Naturlandia Fons realitzarà durant la setmana de Carnaval un estatge a Naturlandia obert a totes les edats amb la finalitat que els interessats puguin millorar la seva tècnica i habilitats a l’esquí nòrdic. Aquest es desenvoluparà del dilluns 11 al divendres 15 de febrer durant els matins de 9.30 h 13.30 h. Es proporcionarà un autocar pels practicants que sortirà de la Casa Comuna antiga de Sant Julià de Lòria a les 9 h amb arribada a les 14 h, a la mateixa parada. El preu de l’estatge serà de 70€ pels inscrits al club a la temporada d’hivern i 100€ pels no inscrits.

Pels infants amb més ganes de gresca, hi haurà un servei que es complementarà amb el Casal de Carnaval de la parròquia amb el que els pares podran deixar als seus fills dinant i fent activitats lúdiques a la tarda per un complement de 50€, tota la setmana (aquest servei es podrà gaudir a partir del dimarts 12 de febrer). També es podrà disposar únicament del servei de menjador per 25€ la setmana (a partir del dimarts 12 de febrer).

Per a més informació i inscripcions, els interessats podran adreçar-se al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria o bé trucar al 743 700.

Text i foto: Montserrat Altimiras

 

TOTES LES NOTÍCIES