Estat d’àmim

El nostre estat d’ànim és fonamental. Hem d’aprendre sobre nosaltres mateixos i els nostres estats d’ànim. Hem d’aprendre a reconèixer quin és el nostre estat d’ànim, entendre-ho, saber que ens el provoca i fins i tot la possibilitat de canviar-lo, així com saber què hem i no hem de fer segons el nostre estat d’ànim.

Quan estem dominats per un estat d’ànim fora del que és habitual el millor és no prendre decisions. És a dir, estàs molt alegre, molt content, molt trist, decebut, fastiguejat, sigui quin sigui el teu estat d’ànim, independentment de si ho consideres positiu o no si aquest estat no és el teu habitual és molt aconsellable no prendre decisions. En cas de prendre-les moltes vegades aquestes decisions són més la conseqüència del moment en què s’està, que no una reflexió madurada. És a dir en un moment d’extrema alegria si prenem decisions sobre un projecte segurament les prendrem amb massa optimisme i potser arrisquem més del que hauríem. En el cas oposat si ens trobem tremendament tristos les nostres expectatives podrien fins i tot matar un projecte abans de néixer.

Prendre decisions cap a una persona per la qual et sents decebut en un moment en concret pot portar a apartar-te d’algú realment interessant. Per això és molt important conèixer els nostres estats d’ànim i saber que hem de fer i que no segons sigui aquest estat.

TOTES LES NOTÍCIES