La policia investiga l’estafa a una joieria del centre d’Andorra la Vella. Es tracta d’un presumpte delicte per un valor aproximat de 10.000 euros.

Els presumptes estafadors, a priori no residents al país, es van presentar dilluns passat a un establiment d’Andorra la Vella amb la intenció de vendre unes monedes d’or segons ha informat RTVA.

Els joiers, havent fet una primera inspecció a les peces, van acordar un preu i van fer la transacció, posteriorment. Però, pel que sembla, entre la primera inspecció i el tancament del tracte, hi hauria hagut un canvi en les peces.

No va ser fins dimecres que, segons ha confirmat la policia a Ràdio Televisió d’Andorra, els propietaris van posar en el seu coneixement els fets, quan es van adonar que havien estat víctimes de la picaresca d’uns presumptes estafadors i que les monedes no tenien el valor pel qual les havien comprat.

La policia continua amb la investigació, però parlar de detencions no escau, ja que els presumptes autors de l’estafa ja deuen ser fora del país.

Es desconeix també si han intentat el mateix cop en algun altre establiment similar. La investigació continua oberta.