El Departament d’Estadística fa públiques, per primer cop, les dades referents a la població activa, inactiva i desocupada basada en l’Enquesta de forces del treball 2010-2017(codi A018). La difusió d’aquesta informació s’emmarca en la Llei del Pla d’estadística 2018-2021, i en el seu desplegament en el primer Programa estadístic per a l’any 2018.

La periodicitat de la publicació de les dades és trimestral i ofereix informació sobre el volum i les principals característiques o situacions de les persones residents al Principat en relació a la seva vinculació amb el mercat laboral. En aquest informe s’ofereix una recopilació de les dades anuals corresponents al període 2010-2017 així com de la seva metodologia, tenint en compte que la totalitat dels resultats i aspectes metodològics més detallats es podran consultar a la pàgina web www.estadistica.ad en el decurs del mes de juliol.

D’altra banda, en aquesta mateixa nota s’inclou un resum dels resultats relatius al quart i darrer trimestre de l’any 2017. A partir del mes de juliol del 2018, s’iniciarà la difusió de les dades trimestrals corresponents a l’any 2018 en una dimensió més reduïda i que ha de facilitar el seguiment de la conjuntura laboral des de la perspectiva de la força de treball andorrana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada