Estabilitat de les dades epidemiològiques de la Covid-19

Una infermera rep la vacuna de Covid-19
Una infermera rep la vacuna de Covid-19. Foto: SFG

El Govern ha actualitzat les dades epidemiològiques de la Covid-19, que mostren estabilitat respecte els darrers dies.

Així, s’ha informat que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 9.638 persones. Això és 42 nous casos detectats en el darrer dia. Alhora, es registren un total de 8.774 persones que han superat la malaltia. 50 persones han rebut l’alta mèdica en les últimes 24 hores. El total de defuncions fins a la data és de 97.

D’aquesta manera, actualment hi ha 767 casos actius: 23 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 12 a l’UCI –11 requereixen ventilació mecànica–.

A la planta COVID-19 habilitada al centre sociosanitari El Cedre hi ha 8 ingressats: 2 procedeixen de Salita, 2 de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

Durant la jornada de dilluns es van subministrar un total de 91 vacunes, totes a professionals de la Salut de diversos àmbits –metges, infermers, auxiliars, responsables de transport, tècnics sociosanitaris a domicili– que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 63 aules estan sota vigilància activa –21 total i 42 parcial– i 39 en vigilància passiva

TOTES LES NOTÍCIES