Està el teu negoci APPtualitzat?

Comprar, buscar, trobar i per descomptat comunicar són alguns dels usos més comuns que fem del nostre smartphone.

Segons l’estudi Google “Our Mobile planet” per a Espanya, el 40% de l’ús d’un smartphone està centrat en la recerca d’informació sobre un producte, el que evidencia que la presència a Internet orientada a telèfons amb connexió és imprescindible perquè els usuaris trobin el negoci que busquen.

Aprofundint una mica en la informació, descobrim que dins de les recerques a través del smartphone, un 61% finalitzen en contacte, un 57% en visites físiques, un 21% en informacions sobre el producte o servei i un 31% en compres.

QuieroUnaApp ofereix un servei per crear aplicacions per a qualsevol tipus de negoci de forma econòmica, senzilla i sense necessitat de coneixements de programació.

Per què necessites una app?

Alejandro Escohotado, director de QuieroUnaApp, enumera els principals motius per fer-te amb una aplicació mòbil que potencie el teu negoci:

 

1. * Geolocalització. Situar el teu negoci significa fer-ho visible per als usuaris. Gràcies al GPS, les aplicacions indiquen com arribar al teu negoci a tots els potencials clients que es trobin a la teva zona.

 

2. * Missatges directes (Notificacions push). Comunicació directa amb els teus clients per informar-los de les novetats i ofertes del teu negoci. Una funció molt important que permet comunicar-te amb ells a través de missatges que apareixen directament a la pantalla del seu smartphone.

 

3. * Productes diferenciats. Els clients trobaran a l’aplicació teus productes o serveis, sense possibilitat de confusió amb els de la competència, i amb tota la informació que necessitin sobre ells.

 

4. * Confiança en la compra. A través de l’app, els usuaris poden adquirir els teus productes o fer reserves amb totes les garanties de seguretat.

 

5. * Senzillesa. L’aplicació dóna facilitats per accedir als continguts que el negoci ofereix i per a interactuar de forma fàcil i ràpida.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció