Esquí: Verdú continua la preparació als EUA degut a les males condicions de neu a Europa

L'esquiador andorrà, Joan Verdú, en un dels seus entrenaments
L’esquiador andorrà, Joan Verdú, en un dels seus entrenaments (FAE)

Joan Verdú ha hagut de reorientar la preparació una vegada més per culpa de les condicions de neu que hi ha a Europa. L’equip s’ha desplaçat als Estats Units per a entrenar a Copper Mountain fins el 2 de desembre.

Després de la cancel·lació de la prova de la Copa del Món de Lech, l’equip de Joan Verdú ja va adaptar la seva planificació. Es va allargar l’estada de velocitat a Saas Fee i després es va preveure un segon bloc a Zinal, però finalment les dolentes condicions de la neu i les pistes per a uns bons entrenaments de qualitat han obligat a prendre la decisió de canviar el rumb.

Així, l’equip s’ha desplaçat als Estats Units per a fer un bloc d’entrenaments de supergegant i gegant fins el pròxim 2 de desembre. L’andorrà no té previst realitzar cap cursa durant aquesta estada, sinó dedicar els esforços a entrenar en les millors condicions possibles.

El calendari de curses, per tant, es manté com estava a Europa. El 6 i 7 de desembre l’esquiador andorrà competirà a les Copes d’Europa de supergegant de Santa Caterina (Itàlia), mentre que el dia 10 disputarà la Copa del Món de gegant de Val d’Isère (Val d’Isère) i els dies 18 i 19 les dues Copes del Món de gegant d’Alta Badia (Itàlia) i, després de les festes de Nadal, el 7 de gener, la Copa del Món de gegant d’Adelboden (Suïssa).

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES