Esquí: Cap de setmana de competició per als equips femení i masculí de la FAE, a Kaabdalis

Les esquiadores andorranes, Carla Mijares i Íria Medina
Les esquiadores andorranes, Carla Mijares i Iria Medina (FAE)

Els equips de tècnica de la FAE, en dones amb Carla Mijares i Iria Medina, i l’entrenador Josh Alayrach, i en homes amb Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella, i els entrenadors Fred Beauviel i Yago Antes, es troben a Kaabdalis (Suècia) per tal de preparar l’inici de la temporada de competicions. De fet, aquest dissabte i diumenge es disputen les curses FIS de l’estació sueca, amb dos eslàloms femenins i masculins.

A Suècia les condicions “són molt bones, fa fred i la neu està dura i permet unes molt bones condicions d’entrenament”, ha explicat Alayrach, tècnic de l’equip femení, el qual, ha informat que en aquestes jornades s’han fet sessions de gegant i d’eslàlom, “amb molt bons dies, amb molt bones sensacions i poc a poc agafant el ritme”.

A les curses es tracta d’agafar el ritme competitiu i tornar a posar-se un dorsal. “Al final el nostre objectiu és arribar bé a les Copes d’Europa del 28 i 29 de novembre a Àustria (Mayrhofen)”, ha explicat Alayrach en referència a l’equip femení, “i per això ara hem de fer les coses bé”. A Mayrhofen estan programats un gegant i un eslàlom de la Copa d’Europa femenina.

En acabar els dos eslàloms FIS d’aquest cap de setmana a Kaabdalis, l’expedició andorrana femenina anirà a Storklinten (Suècia) pensant en la cita de la Copa d’Europa, i el masculí a Levi, per a preparar les curses FIS de Levi (Finlàndia) dels dies 26, 27 i 28, amb eslàloms i gegants.

TOTES LES NOTÍCIES