Esquats en el sofà

Esquats en el sofà
Esquats en el sofà (Istock.com)

Els diumenges són dies de descans, on prevalen les activitats que requereixen menys ús d’energia física com és veure la televisió, llegir, estar a la llar, etc. Però això no ha d’impedir-nos fer activitat física, al contrari. És més, moltes vegades és l’únic moment de la setmana on podem invertir més temps per a l’exercici.

Et proposem un exercici que pot realitzar-se des d’un sofà, perquè mentre miris la pel·lícula que no vols perdre’t, també puguis posar en forma el teu cos.

Esquats de Flamenc: Posa’t amb els peus alineats a l’altura del teu maluc i d’esquena al sofà. Després, col·loca les dues mans en el reposa braços del sofà, amb els teus dits cap endavant. Mantenint sempre els braços rectes i els colzes als costats, has de col·locar-te en posició de flamenc, és a dir, doblega el teu genoll esquerre a 90 graus i flexiona el teu peu cap a la cuixa. Una vegada tinguis la postura, comença a baixar flexionant els colzes darrere teu a 90 graus i al mateix temps, estén la cama esquerra de manera que quedi paral·lela al terra. Torna a la posició de flamenc i repeteix amb l’altra cama.

Per Gymrutina.es / Tot Sant Cugat

 

TOTES LES NOTÍCIES