El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha contraatacat les crítiques que aquest dilluns va realitzar el Partit Socialdemòcrata (PS) en relació al projecte de llei òmnibus d’habitatge, que el va qualificar de “mesquí i despietat”.

“Són uns adjectius fora de lloc, que obeeixen un clima preelectoral i de política de terra cremada”, ha apuntat el ministre, que al contraatac ha valorat les propostes del PS de “bastant pobres”.

Espot ha defensat que el text presentat pel Govern busca fomentar l’augment del parc immobiliari perquè hi hagi més oferta que demanda i així provocar una baixada dels preus del lloguer.

Tot i això, també ha admès que, com totes les lleis, és millorable i que en tot moment tenen la mà estesa als grups parlamentaris per, si s’escau, modificar-la.

Davant de la discrepància socialdemòcrata, el ministre ha apuntat que potser “el senyor López ha entès que les últimes enquestes l’avalen en aquesta dinàmica, però crec que no és així i si continua per aquest camí crec que s’equivocarà”, ha deixat anar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada