Espot proposarà professionalitzar el consell d’administració de SECNOA

ordinoEn la roda de premsa posterior a la sessió de consell, celebrada aquesta tarda al Comú d’Ordino, els cònsols han avançat que en la propera reunió del consell d’administració de SECNOA es proposarà un canvi radical en la seva gestió. ‘Ha arribat el moment de deixar treballar als experts amb total confiança, professionals que coneixen perfectament el sector de la neu, tot i que el Comú els acompanyi el temps que sigui necessari’, ha argumentat el mandatari, a la vegada que ha reconegut la seva responsabilitat en els resultats del camp de neu com a president del consell d’administració. Espot ha comparat l’estat deficitari del camp de neu amb un pacient que es troba greu però viu, el que considera una bona notícia.

La proposta defensa un canvi de model radical que no només afectaria a la gestió sinó també al propi consell d’administració. En tot moment, els cònsols s’han mostrat a l’expectativa en funció del que passi a la reunió i del que pensin la resta de membres del consell, i els consellers del Comú. ‘Primer s’aprovaria un nou model i es posaria en funcionament la nova estructura, esperaríem a veure l’evolució d’aquest model per canviar tot el que fos necessari a nivell jurídic’, ha explicat Naudí sobre els possibles canvis de funcionament. Passi el que passi, els cònsols han afirmat que la inversió en seguretat i tasques de manteniment per a la propera temporada al camp de neu estan garantides.

Els consellers de la minoria s’han mostrat prudents pendents de la propera reunió de SECNOA, de la que no esperen cap sorpresa. ‘No existeixen varetes màgiques a les empreses, s’hauran de reduir els costos i incrementar els ingressos, segurament amb una pujada del preu del forfet’, ha conclòs el líder Enric Dolsa que ha recordat que Ordino­Arcalís manté el preu més baix de tot el Pirineu tenint la millor qualitat de neu.

Text i foto: Comú d’Ordino

TOTES LES NOTÍCIES