Espot i Riva reben la delegació andorrana que participarà als Jocs Olímpics de Tòquio 2021

Espot pronunciant un discurs en al recepció dels esportistes prèvia als Jocs Olímpics de Tòquio 2021
Recepció de la delegació andorrana als Jocs Olímpics de Tòquio. Foto: SFG

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, han rebut aquest dilluns a la tarda la delegació d’Andorra que participarà als Jocs Olímpics de Tòquio 2021. Espot ha lloat l’esforç dels esportistes andorrans per representar el país arreu i ha congratulat en especial a Mònica Doria i Pol Moya que seran els esportistes presents en la 32a trobada olímpica.

“Sou un exemple per a tota la societat, però sobretot, sou un exemple per les generacions més joves, per totes aquelles nenes i nens que practiquen l’esport i que veuen en vosaltres un referent a seguir”, ha destacat el cap de Govern. En el seu discurs, Riva ha felicitat als esportistes per haver superat “un repte major” com ha estat el confinament i el postconfinament, així com l’impacte que això ha suposat en els entrenaments diaris. “Estem molt orgullosos que pugueu representar el país”, ha emfatitzat.

Finalment, Espot i Riva han desitjat sort i encerts per a la cita olímpica, que se celebrarà del 23 de juliol al 8 d’agost d’enguany a la ciutat de Tòquio, i han reiterat el màxim suport per part del Govern.

TOTES LES NOTÍCIES