Espot i Casadevall visiten el Tribunal Superior de Justícia de Navarra

superior-navarraSegons ha informat el Diario de Navarra, el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot i el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, han estat rebuts aquest divendres a les dependències del Tribunal Superior de Justícia de Navarra pel seu president, Juan Manuel Fernández. L’objectiu de la visita dels responsables andorrans a la comunitat foral espanyola ha estat conèixer el funcionament i les característiques del sistema informàtic de gestió processal d’assumptes judicials (Avantius), una plataforma electrònica que ha de servir al Ministeri de Justícia com a exemple per desenvolupar la seva pròpia versió.

Tot i que la visita no havia estat anunciada públicament, el ministeri ja va explicar el seu interès en diferents sistemes informàtics judicials autonòmics espanyols en la visita del president del Consejo General del Poder Judicial espanyol al Consell Superior de la Justícia i el Ministeri de l’Interior, el 6 de setembre. En aquella ocasió Casadevall va afirmar que amb aquests exemples, que serviran d’ajuda a Andorra per desenvolupar el seu model d’expedient electrònic, el sistema hauria d’estar projectat abans que acabi l’any.

Amb el mateix propòsit, segons informa el diari navarrès, Espot i Casadevall es van reunir també amb el director general de Presidència i Justícia del Govern de Navarra, José Luis Ciruelos, la directora del Servei de Gestió de Mitjans Materials, Carolina Delgado i amb directius de Tracasa, l’empresa desenvolupadora del programari.

(Foto: Diari de Navarra)