ventura espot

El cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, ha deixat clar que la possible candidatura conjunta que podrien presentar a les properes eleccions comunals Acció Comunal d’Ordino (ACO) i Convergents d’Ordino (Cd’O), ha d’estar encapçalada per un candidat d’ACO. Ho ha assegurat durant la tradicional benedicció del bestiar a la vall de Rialb, i s’ha mostrat convençut que la situació s’aclarirà abans de Meritxell.

Espot no ha volgut donar el nom del cap de llista que presentarà ACO a les properes comunals, ja que “encara no ha dit que sí”. A parer d’Espot, ha de ser aquesta persona la que triï els membres de la seva candidatura i, per tant, qui digui si és possible l’acord amb Cd’O. Espot, però, ha avançat que des de Convergents d’Ordino no veuen clara aquesta postura, ja que consideren que “hi ha gent que ha estat picant pedra els últims anys que creuen que haurien d’anar a la llista”.

Sigui com sigui, Espot ha deixat clar que el cap de llista “ha de ser d’ACO, perquè tenim el Comú i vem guanyar a les últimes eleccions generals”. De moment, ha assegurat que “hi ha un ventall de cinc o sis noms” que podrien encapçalar la llista” i que “el que aporti un major consens i el que pugui donar més estabilitat a la parròquia, serà l’elegit”.

El cònsol major s’ha mostrat confiat que tot plegat s’acabarà d’aclarir abans de Meritxell, “tan si hi ha acord com si no n’hi ha”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada