ordinoEl cònsol major d’Ordino, Bonaventura Espot, ha anunciat aquest dijous que hi ha inversors estrangers que estarien interessats en la invertir a Arcalís. Tot i que no ha volgut donar més detalls de les persones interessades ha assegurat que hi ha diverses possibilitats, que són persones que s’han posat en contacte per veure les opcions d’inversió. D’altra banda, Espot també ha assegurat que ‘no ens quedarem de mans plegades’ per veure si neva o no neva, i que hi haurà experts del món de la neu que visitaran Arcalís i opinaran sobre la viabilitat del domini i sobre possibles models a aplicar.

Després de la demanda de la minoria per obrir un debat sobre el model de negoci d’Ordino- Arcalís, el cònsol major, Ventura Espot, ha indicat que tindran una proposta sobre la taula en 10 o 15 dies.

El conseller de la minoria, Èric Bartolomé, ha insistit que cal buscar un model ‘viable’ i que ‘asseguri’ el futur del camp de neu i ha demanat que ‘es prenguin iniciatives per desbloquejar la situació’. Bartolomé ha reconegut que aquest any també es preveu complicat per l’abundància de neu i l’estimació de pèrdues és superior a la del 2013.

Per tot això, ha considerat que cal veure l’entorn i veure com es pot posicionar l’estació per ‘crear marca’.

El cònsol major a més de comprometre’s a presentar una proposta en uns dies ha informat que tenen diverses opcions per assegurar la viabilitat del camp de neu, entre les quals la visita de diversos grups d’inversió privada de l’estranger que han de visitar la parròquia per definir les possibilitats de col·laboració.

Espot ha assenyalat que han de buscar ‘noves formules’ perquè el camp de neu sigui rendible i ha afirmat que tenen ‘3 o 4 fronts’. També han de visitar Ordino ‘persones importants del món de la neu’ que han d’aportar el seu punt de vista sobre possibles models de negoci per a Arcalís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada