bealEl  Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, l’adjudicació de les beques i dels premis del programa d’Alt Rendiment d’Andorra (ARA) per a l’onzè cicle.

En total es beneficiaran d’aquests ajuts 57 esportistes i dos programes (esquí estudi i batxillerat lliure)  per un total de  312.191 euros, el que suposa un increment del 16% respecte a les beques ARA del 2015 corresponents al 10è cicle.

El programa ARA té com a finalitat dotar els esportistes de mitjans per millorar la qualitat del seu rendiment en reconeixement a la seva aportació a la societat. Aquestes beques compten amb diversos programes com són: el programa Elit, destinat als esportistes amb dedicació exclusiva i als que compaginen l’esport amb la vida laboral; el programa de Plans Especials; el programa Promeses; i el programa Joves Promeses.

A més de les ajudes, el programa contempla premiar els esportistes que hagin fet un resultat destacat en competició durant la darrera temporada. En aquest 11è cicle se’n premien cinc amb un total de 36.200 euros: Lluís Marin amb 13.200 euros, Joan Verdú amb 10.000 euros, Carles Aguareles i Ferran Teixidó amb 5.000 euros cadascun, Laura Sallés amb 3.000 euros.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada