Esports incorporarà Jordi Beal com a coordinador

El consell de ministres ha aprovat avui el nomenament de Jordi Beal com a coordinador del departament d’Esports. El Govern ha valorat el perfil eminentment tècnic de Beal, amb una llarga trajectòria en l’àmbit esportiu, i l’especialització acadèmica en esports.

Beal, de 37 anys d’edat, ja presta serveis a l’administració en qualitat de professor tècnic d’activitats esportives i de lleure de la Formació Professional. Llicenciat en educació física, disposa de formació complementària com a monitor d’esquí, formador d’entrenadors de rugbi i immersió.

Com a tècnic, la seva carrera ha estat lligada al rugbi. Ha entrenat el VPC i ha estat seleccionador nacional absolut i dels Sevens. En la seva etapa universitària, va dirigir l’equip de la Universitat de Barcelona.

La incorporació del coordinador, figura per sota el secretari d’estat, s’inscriu en la reestructuració de la que és objecte el departament d’esports, una reestructuració que inclou l’assumpció de la gestió del Casal de l’Esport, fins ara externalitzada.

Text: Govern d’Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *