El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, i la directora d’Afers Multilaterals i Cooperació, Gemma Cano, han participat aquest dilluns a l’acte en què una trentena d’esportistes significatius del país s’han sumat a la campanya per fomentar el coneixement del Conveni del Consell d’Europa de salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, llençada en el marc de la presidència andorrana d’aquest organisme.

La campanya, amb el títol “Feu créixer els Drets Humans”, té com a vehicle Internet i el paper d’altaveu de les xarxes socials. El web human-rights-convention.org permet els internautes assumir el compromís de llegir íntegra la Convenció, llegir-ne un article i/o compartir-la amb els seus contactes.

Els subscriptors de la campanya tenen ocasió, a més, de difondre el seu compromís amb els drets de l’home a través dels seus perfils a twitter o facebook. Es busca d’aquesta manera el caràcter multiplicador de les xarxes socials. El secretari d’Estat d’Esports i la directora d’Afers Multilaterals i Cooperació han compartit la convicció que aquesta adhesió per part d’esportistes significatius del país servirà per donar un impuls més a la campanya i continuar sumant adhesions.

A l’acte han participat esportistes com Cyril Despres, Lluís Marin, Joan Verdú, Dani Garcia, Laura Sallés, Òscar Casal, Xavier Teixidó, Dani Fornell, Sophie Dusautoir, Kevin Esteve i Mireia Gutiérrez, així com jugadors del Bàsquet Club River Andorra i representants del Comitè Olímpic Andorrà i de les federacions com la de Basquetbol, de Patinatge, d’Atletisme, de Futbol, de Voleibol, de Rugbi i de Natació, entre altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada