Espectacle de percussió amb instruments reciclats a la Massana

Continuen les Petites Tardes d’Estiu a la Massana, un cicle de muntatges a l’aire lliure, dissenyats per als infants però amb la intenció que tots els públics puguin passar una bona estona. La pròxima proposta és aquest dimecres i anirà a càrrec del grup TakaTakaChombo.

Es tracta d’una formació de vuit joves músics de Granollers que han aconseguit combinar el reciclatge amb la música. De fet, quan arribin a la Massana visitaran la Deixalleria de les Valls del Nord per proveir-se de material, que utilitzaran en el seu espectacle.

Els joves artistes són capaços de treure so dels pots de pintura, bidons i qualsevol altre objecte en desús. Tenen preparat un show molt divertit perquè tothom se sorprengui amb la música dels seus instruments recilats.

El cicle continuarà el 3 d’agost amb una proposta completament diferent, que combinarà teatre, titelles i música. I és que un dels objectius de les Petites Tardes d’Estiu és aplegar diferents disciplines perquè els infants vagin adquirint el gust pels espectacles culturals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.