Esllavissada a Fiter i Rossell

Les pluges d’aquesta nit i matinada han provocat la caiguda de diversos arbres i alguns despreniments, com és el cas del de l’avinguda Fiter i Rossell.

Bombers i el COEX continuen treballant a la zona de l’esllavissada per fer accessible l’avinguda. Les màquines treballen a la mateixa carretera. Segons expliquen els cossos especials, el rec s’hauria inundat provocant el despreniment. A hores d’ara ja han retirat 100 tones de terra i pedres, i alerten que un nou episodi de pluges podria reactivar-lo.També estan actuant a Beixalís i Canillo per caiguda d’arbres i altres desperfectes.

Segons informa Mobilitat, el temporal ha provoca acumulacions d’aigua a la carretera i despreniments de rocs que estan causant algunes retencions. Recomanen informar-se abans de sortir de casa de l’estat de les carreteres i les possibles afectacions, així com extremar la precaució al volant.

Aquestes serien les conseqüències més greus de les intenses precipitacions de les darreres hores. Ara bé, asseguren que cal estar molt atents a la crescuda dels cabals dels rius. Cristian Pons explica que s’ha fet el seguiment constant dels cabals durant tota la nit i, de moment, els nivells s’han mantingut i no s’ha detectat cap desbordament.

Les intenses pluges s’han produït la passada nit i matinada, com estava previst i aquest dimecres es preveu que la situació es vagi normalitzant.