samsung

Potser d’aquí a alguns anys considerarem que els anys que van entre 2010 i el moment actual, van ser els anys daurats de la telefonia mòbil. Els grans moments en què es venien com xiclets, milions i milions de Smartphone.

Per què afirmem això com si diguéssim que els propers temps seran pitjors per a firmes com HTC o Apple? Ho diem perquè grans companyies com Samsung, líder juntament amb la signatura de la poma, d’aquest sector, està mostrant símptomes d’esgotament. Així, la companyia sud-coreana ha anunciat que obtindrà 5.813.000 d’euros al final del seu primer trimestre fiscal. Això vol dir que la companyia ha viscut un lleu descens dels seus guanys respecte al primer trimestre de l’any passat i, a més, donaria mostra del segon trimestre consecutiu en què Samsung experimenta una disminució dels seus beneficis.

Pel que fa al primer trimestre en qüestió els beneficis de 2014 se situarien un 4,3 per cent per sota del primer trimestre de l’ any passat.

Hi ha diverses possibilitats. Podríem estar davant un esgotament del mercat dels smartphone en general. Aquesta hipòtesi té la seva lògica en els països occidentals, però en les nacions del tercer món sembla que la demanda de smartphones està creixent.

Una altra teoria possible seria l’entrada de marques de baix cost en aquest sector.

Finalment, podem estar davant hipòtesi que no porten a cap lloc i potser Samsung ressorgeix amb beneficis superiors en el pròxim trimestre.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada