Esdeveniments

Quan ens passa una cosa important i al costat d’aquest esdeveniment passa una cosa extraordinària se’ns grava a la memòria. Tots tenim successos importants en les nostres vides. Convertir-los en extraordinaris i fer que s’ancorin en la nostra memòria per sempre és possible. Converteix en esdeveniments les teves celebracions, d’aquesta forma els ancoraràs en la teva memòria i aquesta s’omplirà de moments feliços. Els records són una part important nostra. Tots de tant en tant fem una mirada enrere. Veure moments feliços ens farà sentir feliços. La felicitat es multiplica al compartir-la mateixa manera que es reviu en recordar-la.

La nostra ment té la capacitat de tornar a emocionar-se amb els records. Per tant quan ens succeeixin coses dignes de recordar, quan ens succeeixin coses que considerem importants convertim-les en esdeveniments. És el teu aniversari? Fes alguna cosa que el converteixi en una data especial. Has aconseguit una bona feina, celebra-ho. Et sents feliç perquè has conegut a algú especial i vols convertir aquest dia en un record, regala’t alguna cosa especial.

Convertir bons moments en extraordinaris i gravar-los en la nostra memòria no és tan difícil com sembla. Si no saps com fer-ho sempre pots posar-te en les mans d’un professional dels esdeveniments sense que això suposi un gran cost. Simplement et poses en mans d’algú que sap crear successos importants en esdeveniments.

TOTES LES NOTÍCIES