Escollir un bon matalàs

El descans és fonamental per poder tenir una bona qualitat de vida. Per ajudar a aconseguir-lo heu d’escollir un bon matalàs.En aquest sentit, una de les coses que heu de tenir en compte a l’hora d’adquirir un matalàs són les seves dimensions.

+El millor és que compreu algun que sigui ample per poder dormir còmodament. Un altre dels punts importants en què us heu de fixar és la densitat del matalàs, ja que d’això dependrà la resistència que tingui al pes del vostre cos i la manera en què s’adaptarà a la vostra esquena.

Pel que fa al material en què s’elaboren els matalassos, hi ha els d’alta espuma, un material molt tou que s’adapta a la forma del cos; també hi ha els matalassos de ressorts que són una mica menys còmodes; així com els matalassos fets d’un material anomenat superespuma que, realment, són molt còmodes i fan possible un somni profund i reparador.

Podeu comprar un somier o, directament, un llit amb respatller per col·locar el matalàs escollit, però tingueu en compte les dimensions del vostre dormitori, no sigui pas que us quedi poc espai per moure’s si és que n’adquiriu un de massa gran.
Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES