Els  coixins poden transformar l’estil del sofà i permetre’ns estrenar decoració. El secret per encertar a l’hora de combinar coixins al sofà és escollir un to que es repeteixi en tot.

En primer lloc podem veure els estils decoratius que podem escollir per als coixins quan es tracta de combinar-los amb un sofà de tons clars. 

Si escollim coixins en tons pastel (blaus, malves, grisos o cremes), aconseguirem un ambient lluminós i acollidor. Si escollim coixins en tons vius (blau intens, verd molsa o grana), farem que el sofà guanyi protagonisme decoratiu.

Per la seva banda, el mateix sofà amb coixins negres, blancs i, fins i tot, vermells o taronges adquireix un aspecte més chic i desenfadat. Si a l’escollir els coixins optem pels estampats, no devem tenir por a combinar-los. Així podem optar per dissenys llisos amb ratlles, ratlles amb flors, etc. La única norma que devem seguir és la del color. 

Si el sofà està entapissat en un to fosc (gris fosc, xocolata o negre), el millor que podem fer és combinar coixins blancs o crus, sols o combinats amb altres coixins amb teles dels tons del sofà.

Si la tapisseria és estampada, devem escollir coixins que segueixin la seva gamma de color i trencar la monocromia amb un o dos coixins llisos totalment diferents.

Font: decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada