‘Escenificant’, el nou espectacle de dansa i improvisació produït per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) ha acollit aquest dijous una vuitantena de persones a la plaça del Quart de la Massana. De la mà de les ballarines Emma Riba i Laura Alcalà i l’actor David Menéndez, la representació, dirigida a tots els públics, ha jugat entre la realitat i la ficció per posar en contacte l’abstracte del moviment amb un contingut d’actualitat. “L’obra posa el focus en la desinformació que tenim a l’abast”, segons ha explicat la ballarina i cocreadora de l’espectacle, Emma Riba, “però no és un discurs ni una crítica social”.

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), ha ofert aquest dijous l’estrena de l’espectacle ‘Escenificant’, una mescla entre dansa i teatre que ha acollit més de vuitanta persones a la plaça del Quart de la Massana. L’obra juga entre la realitat i la ficció per posar en contacte l’abstracte del moviment amb un contingut d’actualitat.

Les ballarines Emma Riba i Laura Alcalà i l’actor David Menéndez han ofert una representació dirigida a tots els públics, en què un locutor de ràdio ha fet de mediador i ha generat així múltiples significacions del moviment i del material d’àudio.

“‘Escenificant’ posa el focus en la desinformació que tenim a l’abast”, segons ha explicat la ballarina i cocreadora de l’espectacle, Emma Riba, “però no és un discurs ni una crítica social”. Simplement, es volen unir unes pràctiques físiques molt concretes amb notícies d’actualitat d’Andorra, ja que com ha assenyalat Riba, “es vol lligar amb allò que estàs parlant i descontextualitzar al públic”. Tot i ser una improvisació, la ballarina ha explicat que “l’equip artístic té una estructura de base, però el què es va fent sobre el moment”.

La Massana ha pogut gaudir d’un espectacle que ha comptat amb la participació del públic i que serà diferent cada vegada que es representi, ja que els protagonistes aniran nodrint-lo amb aportacions que recullin en les diferents localitats on actuïn. La següent representació d”Escenificant’ tindrà lloc el pròxim 17 de setembre a Sant Julià de Lòria que, com aquest dijous, serà gratuïta.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada