Escaldes ultima l’acord per instal·lar un globus aerostàtic en substitució de la nòria

noriaAquesta setmana el comú d´Escaldes-Engordany sabrà si es podrà instal·lar un globus aerostàtic de grans dimensions. Els empresaris alemanys que gestionen el giny diran, en els propers dies, si la parròquia comptarà amb un substitut de la nòria que va deixar tan bon record.

Les converses entre el comú i l´empresa alemanya que gestiona la instal·lació d´un globus aerostàtic de grans dimensions van per bon camí i en els propers dies es sabrà si hi ha un acord. Si així fos, aquest gran globus s´instal·laria des de final d´agost fins a final del febrer al mateix terreny on va romandre la nòria fins al gener passat.

L´empresa s´encarregaria de muntar i gestionar el nou giny, que contindrà una publicitat de grans dimensions. El globus permetria veure Escaldes des d´una altura de 180 metres i hi cabrien unes 30 persones. Segons la cònsol major, Trini Marín, el globus “s’emplaçaria al mateix terreny” amb les mateixes condicions que la nòria, ja que l’empresa s’encarregaria de les despeses de llum i manteniment, i gestionaria les entrades.

La intenció inicial de la corporació era que la nòria tornés a estar present a Escaldes però actualment està a Màlaga i després marxa a València. El comú considera que el globus seria un substitut interessant.

3 comentaris

Comments are closed.