Escaldes sorteja les 19 parcel·les dels horts socials d’en Sucarana

horts-escaldesAquest dilluns ha tingut lloc el sorteig de les parcel·les dels horts socials de la família Sucarana a Escaldes-Engordany. Són un total de 19 parcel·les, 17 per als padrins i les altres dues per a la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i, com a novetat d’aquesta edició, per als escolars dels centres de la parròquia que al Consell d’Infants van sol·licitar poder participar en el programa dels horts socials. Les mans innocents d’aquest sorteig han estat les conselleres de Medi Ambient i Gent Gran, Magda Sinfreu, i la d’Infància i Joventut, Núria Pons, que han assignat el número de parcel·la a cadascun dels participants.

Es tracta de la dotzena edició d’aquest programa que es porta a terme amb l’ajuda de la família Sucarana, a qui la consellera de Medi Ambient i Gent Gran, Magda Sinfreu, ha volgut agrair “perquè els padrins estan molt contents amb aquesta activitat, cultiven verdures, fan exercici físic i els ajuda a passar el dia a dia”.

La novetat d’aquest any és la creació d’un hort intergeneracional en què participaran els escolars de la parròquia a petició del Consell d’Infants que va sol·licitar una parcel·la per a compartir amb els padrins i aprendre a cultivar.

Text i foto: ANA