La parròquia d’Escaldes ha celebrat aquest diumenge els tradicionals Encants amb la subhasta de 17 lots d’embotits i dolços que ha aconseguit recaptar 6.500 euros. Com ha explicat el mossèn de la parròquia, Jaume Soy, aquests diners es destinaran a Càritas però principalment a famílies d’Escaldes que tenen ‘més dificultat per arribar a final de mes’.

Els Encants d’Escaldes han aconseguit aplegar 6.500 euros gràcies a la subhasta de 16 lots d’embotits i dolços tradicionals i al sorteig d’un 17è lot entre els assistents. La dita més alta ha arribat als 900 euros per la qual cosa el mossèn de la parròquia, Jaume Soy, s’ha mostrat molt satisfet de la recaptació i ha afirmat que ‘un any més aquests Encants ens han fet un bon regal’.

De fet, amb la recaptació d’aquest diumenge se superen els gairebé 5.000 euros que es van assolir l’any passat, quan la festa es va celebrar al pavelló del Prat Gran pel mal temps. ‘Volem que sigui per molts anys aquesta tradició i que engrandeixi’, ha apuntat Soy.

Els 6.500 euros es destinaran a Càritas però, en aquest cas, més concretament a famílies de la parròquia ‘que tenen més dificultat per arribar a final de mes o que els fills puguin anar a les colònies o participar en les activitats de l’estiu’, ha exposat el mossèn.

En la darrera reunió de Càritas parroquial es van tractar uns 15 casos de persones o famílies que havien demanat ajuda en el darrer mes. ‘Van augmentant perquè la crisi cada dia fa més forat’, ha lamentat Soy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada