Escaldes presenta el XV Campus Enric Masip de handbol

Aquest dimecres al matí l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany ha acollit la presentació del XVè Campus Enric Masip que tindrà lloc del 4 al 14 de juliol a Andorra. La presentació ha comptat amb l’assistència de la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, el secretari d’Esport del Govern d’Andorra, Jordi Cerqueda, i de l’exjugador de handbol del FC Barcelona i impulsor d’aquest campus, Enric Masip.

Masip ha agraït tant al Govern d’Andorra com al Comú d’Escaldes-Engordany el suport que donen al campus perquè aquí “estem com a casa” i ha recordat que aquest campus handbol és el més antic de no només de Catalunya sinó també d’Espanya. En aquest sentit, l’exjugador de handbol ha explicat la important tasca que s’està portant a terme entre les federacions per treballar amb la base amb les escoles. I ha recordat que l’esport és clau per transmetre valors als infants.

El XVè Campus Enric Masip compta amb més de 100 nens i nenes inscrits a dos mesos de la seva celebració i es preveu que s’hi puguin inscriure una desena d’infants del país. Masip també ha recordat la col·laboració existent amb els Esports d’Estiu d’Escaldes-Engordany en tant que els infants inscrits poden prendre part del campus.

Enguany per celebrar el 15è aniversari es comptarà amb la presència del polifacètic imitador Pep Plaza durant el sopar de gala del 13 de juliol.