Escaldes posa en marxa la 6a edició del concurs ‘Talentejant’

Concurs Talentejant'22
6a edició del concurs d’arts escèniques, ‘Talentejant’ Font: Comú d’Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany posa en marxa la 6a edició de Talentejant, el concurs de les arts escèniques impulsat pel Departament de Joventut que any rere any es va consolidant amb l’objectiu de promoure la creació dels joves artistes del país.

La sisena edició compta amb diferents modalitats de les arts escèniques com la dansa, el teatre i la música. El concurs consta de dues categories. La primera, individual (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys) i la segona categoria, de grup (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys).

Diumenge 15 de maig se celebrarà el càsting, en el transcurs del qual un equip de professionals assessorarà els participants perquè puguin potenciar el seu talent. Finalment, diumenge 22 de maig, la Sala Prat del Roure serà escenari de la gran Gala de Talentejant on els participants podran mostrar els seus dots artístics.

Els joves artistes que estiguin interessats a participar poden fer les seves inscripcions fins al 6 de maig al web www.e-e.ad.

El Comú d’Escaldes-Engordany recorda que en la passada edició de Talentejant d’Arts Escèniques va tenir molt bona acollida amb un total de 20 participants en diferents disciplines com la performance, teatre, màgia i els monòlegs. La corporació destaca el seu compromís amb els joves del país que vulguin expressar el seu art.

TOTES LES NOTÍCIES