Escaldes organitza la segona edició del taller sobre cosmètica natural

Taller cosmètica natural
2a edició del taller de cosmètica natural. Imatge: Comú d’Escaldes-Engornay

Torna el taller de cosmètica natural, amb una segona edició, el dimarts 22 de març a les 20 h a la Llar de Jubilats, a Escaldes-Engordany. La cosmètica natural cada vegada guanya més popularitat i són moltes les persones que sovint opten per una conscienciació amb el Medi Ambient i incorporen aquests productes a les seves rutines de bellesa.

Un dels principals objectius de la cosmètica natural és la millora de l’envelliment de la pell amb productes que no produeixin reaccions al·lèrgiques i que siguin respectuoses amb el Medi Ambient.

El taller estarà dirigit per, Cyrille Ferrandis, que ensenyarà a fer xampú sòlid de coco o una crema corporal d’avena i oli d’advocat. El taller consta d’una petita part teòrica, que permetrà descobrir les propietats i les utilitats de les matèries primes. A la part pràctica es facilitarà el naterial necessari per produir una mostra dels productes.

El preu del taller és de 5 euros i les inscripcions estan obertes del 10 al 17 de març. Els interessats podran inscriure’s fent clic en següent enllaç, enviant el document a cgarriga@e-e.ad, o bé, directament al Departament d’Acció Social.

A causa de les mesures sanitàries serà necessari portar el certificat de vacunació de la COVID.

TOTES LES NOTÍCIES