Escaldes ofereix un taller de compostatge en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Vendrell davant una caseta de recollida de residus
Vendrell davant una caseta de recollida de residus. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany/Jonathan Gil

El Comú d’Escaldes-Engordany participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb una sèrie de propostes relacionades amb la temàtica d’enguany: Les comunitats circulars. L’objectiu és sensibilitzar la població en la gestió dels residus que generem i conscienciar en el rol que tenim com a actors d’aquesta problemàtica actual.

La primera proposta és una jornada sense plàstics a les escoles de la parròquia que té lloc aquest dimarts 23 de novembre a les aules de les escoles participants. Es portaran a terme diverses activitats relacionades amb els plàstics i la seva reducció.

D’una altra banda, el Departament de Medi Ambient, proposa l’activitat “Compostem pel Medi Ambient”, dimecres 24 de novembre, de les 18h a les 20h30 al vestíbul del Prat del Roure.

Es farà una presentació per descriure el procés natural del compostatge i les seves fases, els elements que es poden introduir dintre del compostador, els que s’han d’evitar i els paràmetres a tenir en compte al moment de començar a les tasques de manteniment del nostre producte. Pel que fa a la segona part, serà més pràctic aprendràs com aprofitar certs materials reciclables per construir compostadors casolans: els contenidors dels residus orgànics

La gent que estigui interessada en participar en l’activitat “Compostem pel Medi Ambient” haurà de posar-se en contacte amb el Departament de Medi Ambient trucant al 890873 o enviant un correu a: sostenibilitat@e-e.ad

TOTES LES NOTÍCIES