julian-molne-tomasEl Comú d’Escaldes-Engordany oferirà les instal·lacions esportives comunals als turistes a un cost reduït del 50%. Es tracta d’un acord amb la Unió Hotelera pel qual els hotels de la parròquia podran oferir els serveis del gimnàs, les piscines, la pista de tennis i el rocòdrom a meitat de preu. De moment ja hi ha una desena d’hotels interessats, d’un total de trenta ubicats a Escaldes-Engordany. A més, si els turistes volen, també podran fer a meitat de preu les activitats programades en cada una de les instal·lacions. Es tracta, segons ha explicat el portaveu de la UHA, Òscar Julián, d’una prova pilot que pretén generar sinergies positives per ambdues bandes. Julián ha quantificat entre un 5% i un 7% el turista que basa la reserva de l’allotjament en funció de si troba o no aquests serveis. Aquesta iniciativa l’han presentada en roda de premsa els consellers d’Escaldes-Engordany de Turisme, Eduard Molné, i d’Esports, Joaquim Tomàs, conjuntament amb el portaveu de la Unió Hotelera.

El Comú d’Escaldes-Engordany i la Unió Hotelera han presentat aquest dimarts una iniciativa conjunta per la qual els hotels de la parròquia que ho vulguin podran oferir als visitants allotjats als seus establiments les instal·lacions esportives comunals a meitat de preu.

Ho anomenen el 2×1, és a dir, dues entrades al preu d’una, tot i que igualment es fa el descompte del 50% en cas que només hi vagi una persona. Es tracta de ‘complementar l’oferta dels hotels de la parròquia podent accedir al gimnàs, les piscines, la pista de tennis i el rocòdrom de Caldea’, ha explicat Eduard Molné, conseller de Turisme d’Escaldes-Engordany. O de ‘generar sinergies que han de ser positives per ambdues bandes’, ha precisat Òscar Julián, portaveu de la Unió Hotelera, que ha quantificat entre un 5% i un 7% els turistes que busquen aquest tipus de serveis a l’hora de fer la reserva d’hotels. A més, des del Comú s’ha detectat turistes que s’interessen per accedir a les instal·lacions esportives.

No només es podrà gaudir de l’entrada a meitat de preu, sinó que el turista que ho vulgui també podrà fer les activitats dirigides que s’hi organitzen al 50% del seu cost, segons ha explicat el conseller d’Esports, Joaquim Tomàs.

De moment es tracta d’una prova pilot i ja hi ha una desena d’hotels interessats en la iniciativa. Òscar Julián no descarta que dels 30 establiments hotelers que hi ha a Escaldes-Engordany, uns 25 acabin sumant-se al projecte. A partir d’aquesta experiència i si les altres parròquies ho volguessin, es podria extrapolar a la resta del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada