Una zona de megajocs infantils amb una piràmide de 12 metres d´altura s’incorporarà a partir del mes que ve al paisatge del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. L´atracció serà permanent i tindrà un cost de més de 100.000 euros.

El Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, acollirà una nova zona de megajocs infantil amb una piràmide de 12 metres. Durant el mes de juny s’iniciaran les obres d´adequació del terreny i de la instal·lació de la piràmide, que s´espera que pugui estar enllestida en un temps no superior a dos mesos.

La zona del Prat del Roure que acollirà la piràmide encara es troba en fase d´estudi, tot i que un dels emplaçaments que s´ha plantejat és a la vora dels aparcaments. Alguns dels nous jocs infantils s´ubicaran al costat del bar restaurant.

La piràmide i la zona de megajocs seran fixes i tindran un cost de més de 100.000 euros. Aquesta nova atracció és l´aposta del comú per atreure més gent i més nens al Prat del Roure. Altres opcions del passat, com la nòria itinerant o el globus aerostàtic, estan totalment descartades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada