escaldes 1

El cadastre d’Escaldes-Engordany estarà enllestit a final del març del 2015, amb un retard de dos anys. Així s’ha explicat en la sessió de consell de comú, on també s’ha fet públic que el superàvit a 30 de setembre era de 2,3 milions.

El comú escaldenc decidirà aviat si sanciona l’empresa que s’encarrega de confeccionar el cadastre d’Escaldes ja que hi ha hagut un retard de més de dos anys. El comú considera que és assumible perquè el més important és que es faci en bones condicions.

La consellera de l’oposició, Cèlia Vendrell, lamenta el retard i creu que “el comú té la seva part de culpa”, ja que “la llei donava 10 anys” per elaborar el cadastre “i potser es va començar a fer massa tard”.

En la mateixa sessió de consell s’ha informat que en el tercer trimestre la parròquia tenia un superàvit de poc més de 2 milions d’euros i que l’endeutament global podria ser de 26,6 milions a final d’any. La consellera de Finances, Núria Gómez, ha remarcar que a partir de la contenció de la depesa “s’han reconduït esforços cap a inversió fent que aquesta partida sigui especialment alta amb 3,7 milions d’euros”.

Per altra banda, la corporació ha arribat a un acord amb els propietaris de l’hotel Pla per ampliar la plaça Santa Anna. En aquest indret es tornarà a celebrar el Pessebre Vivent. A més, en la propera sessió de consell es donarà llum verd a la mútua dels agents de circulació que ha de cobrir-los en cas de baixa laboral o invalidesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada